Thouet – nov član skupine Royal Duyvis Wiener

Zelo smo veseli in ponosni, da skoraj dve leti in pol po prevzemu podjetja F.B. Lehmann lahko uradno objavimo, da bo nemško podjetj Thouet z Aachena postalo najnovejši član skupine Royal Duyvis Wiener Group.

Podjetje Thouet Maschinenbau, ustanovljeno leta 1947, je izkušen in priznan proizvajalec različnih visokokakovostnih strojev in opreme za industrijo čokolade in kakava, kot so stroji za končiranje, temperiranje in gnetenje, mešalci, črpalke ter linije za proizvodnjo kakava v prahu.

Royal Duyvis Wiener in F.B. Lehmann cenita strateški potencial Thouetove tehnologije in se veselita združevanja svojih vrhunskih tehnologij na trgu opreme za predelavo kakava in konditorsko industrijo. Še posebej se veselita združevanja strokovnega znanja in izkušenj F.B. Lehmanna s Thouetovo tehnologijo na področju mešanja in končiranja.
V prehodnem obdobju bo trenutni direktor podjetja Thouet GmbH & Co. KG MASCHINENBAU, g. Rudolf Knops, nadaljeval s svojim delom. Royal Duyvis Wiener je imenoval g. Barta Ellermeijerja za dodatnega izvršnega direktorja v Thouetu. Za prodajo, poslovni in tehnološki razvoj bo skrbela mednarodna ekipa Royal Duyvis Wienerja v tesnem sodelovanju z zdajšnjo ekipo iz Thoueta ter ob podpori g. Rudolfa Knopsa.
Thouet Maschinenbau predstavlja veliko pridobitev v skupini Royal Duyvis Wiener Group, zato se veselimo nadaljnjega sodelovanja z našimi strankami v procesu od kakavovega zrna do čokolade!

Bookmark the permalink.

Comments are closed