Piab vakuumski transporti

Z veseljem vam sporočamo, da smo razširili našo ponudbo na področju transporta surovin in materialov z vakuumskimi transporti svetovno znanega švedskega proizvajalca Piab.

Podjetje Piab je bilo ustanovljeno leta 1951, že leta 1968 pa je razvilo prvi vakuumski transport. Kot vodilni na svojem področju nenehno stremijo k inovacijam, ki podjetjem povečujejo produktivnost in poenostavljajo proizvodne procese.

Vakuumski transporti Piab omogočajo večjo učinkovitost, visoko zmogljivost transportiranja, hitrejši čas transporta, brezprašno transportiranje, enostavno čiščenje in prihranek pri stroških vzdrževanja. Velika prednost je hiter dobavni čas, saj vam lahko želeni vakuumski transport dobavimo že v mesecu dni.

Za vpogled v princip delovanja vakuumskih transportov Piab si oglejte kratek film na povezavi.

Vakuumski transporti Piab so primerni predvsem za farmacevtsko, prehrambeno in kemijsko industrijo ne glede na zahtevnost transportiranega materiala.

Za predstavitev nas pokličite na telefonsko številko 03 4928450 in se dogovorite za sestanek in podrobno predstavitev rešitev Piab. Iz obsežne baze lastnosti materialov lahko enostavno določimo ustrezen tip transporta, za zelo posebne materiale lahko opravimo testiranje in vam predlagamo najboljšo rešitev.

Veseli bomo vaših vprašanj.

Bookmark the permalink.

Comments are closed