O nas

Svojo pot smo pričeli v okviru mednarodnega podjetja, s katerim smo se razvijali, izobraževali in izpopolnjevali. Zaradi novih izzivov smo se odločili za samostojno pot. Kot vodilni ponudnik priznanih proizvajalcev procesnih tehnologij se bomo še naprej trudili iskati optimalne tehnološke rešitve za vaše procese. Sodelujemo samo s proizvajalci, ki so vodilni po tržnem položaju, kakovosti, inovacijah in servisu. Spremljamo razvoj tehnoloških rešitev z namenom, da bi vam vedno ponudili najboljšo izbiro. Naš poglavitni cilj je pomagati stranki s tehnološkimi nasveti pri vodenju projektov, montaži in zagonu ter obratovanju dobavljene opreme kot tudi skrbeti za poprodajne storitve, predvsem zagotavljati ustrezne rezervne dele. Osredotočamo se na svetovalno prodajo zahtevnih tehnologij, kar pomeni, da:

● svetujemo pri prodaji, saj se ves čas seznanjamo z novostmi na sejmih in seminarjih, povezanimi z našo dejavnostjo in našimi poslovnimi partnerji. Skupaj z njimi vam lahko ponudimo pravo opremo za pravi proces.
● analiziramo potrebe strank ter predlagamo rešitve in izvedbo testov neposredno pri proizvajalcu ali pa z najemom opreme in testiranja pri stranki
● po potrebi organiziramo montažo in zagon ter spremljamo vse potrebno, da te aktivnosti potekajo brez težav
● zagotavljamo odzivnost in hitro dobavo delov, analiziramo težave in organiziramo preventivne preglede.

Comments are closed