Novice

Obiskali smo sejem ProSweets - center največjih proizvajalcev v konditorski industriji

Po enoletnem premoru smo se spet udeležili sejma ProSweets v Kölnu, kjer sta znova razstavljala naša stalna partnerja Royal Duvis Wiener in Selo, prvič pa smo na njem predstavili tudi proizvajalca Seydelmanna, ki se z rezalniki že nekaj časa uspešno uveljavlja na trgu konditorske industrije. Sejem je potekal v podobnem vzdušju kot ... Preberi več »

Vabljeni na sejem ProSweets v Kölnu

Ponovno vas vabimo, da skupaj z nami obiščete sejem ProSweets, ki bo potekal med 28.1. in 31.1. v Kölnu ter spoznate novosti, ki so jih naši partnerji pripravili za vas.   Skupina Royal Duyvis Wiener Posamezne naprave in celotne linije za predelavo kakava in proizvodnjo čokolade hala 10.1, prostor D050, B044, C049   Seydelmann Rezalniki in drugi mlini za konditorsko in drugo ... Preberi več »

Želimo vam vesele praznike!

... Preberi več »

Vabimo vas na sejem Powtech v Nürnbergu

Kot zastopnik najpomembnejših proizvajalcev procesne opreme vas ponovno vabimo, da se skupaj z nami udeležite največje sejemske prireditve za prašne tehnologije na svetu Powtech, ki bo potekala v Nürnbergu med 26. in 28. septembrom, in obiščete naše partnerje na njihovih razstavnih prostorih. Svetujemo vam, da se z našimi svetovalci predhodno dogovorite za sestanke in si tako zagotovite ... Preberi več »

Na Power Gen s partnerjem ESI Eurosilo

Skupaj z našim partnerjem ESI Eurosilo bomo ponovno prisotni na konferenci Power-Gen Europe, ki bo prihodnji teden potekala v Koelnu. Predstavili vam bomo novosti na področju skladiščenja velikih količin premoga, sadre in drugih produktov s slabimi presipnimi lastnostmi. Za lažjo orientacijo prilagamo načrt sejmišča. Power-Gen Floorplan ... Preberi več »

Partner Sweco praznuje častitljivih 100 let

Eden naših prvih partnerjev, Sweco, letos praznuje 100-letnico delovanja. V davnem letu 1917 so v dveh majhnih pisarnah začeli pisati zgodovino na področju opreme za ločevanje delcev. Podjetje je raslo in se razvijalo ter leta 1942 izdelalo in patentiralo svoj prvi vibracijski separator. Zahvaljujoč nenehnemu nadgrajevanju opreme in širjenju področja ... Preberi več »

Seydelmann na sejmu Interpack

Že kar tradicionalno smo se udeležili sejma Interpack, ki se v Düsseldorfu odvija vsaka tri leta. Bolj kot na pakiranje smo se ob tokratnem obisku osredotočili na procesno opremo za farmacevtsko in prehrambno industrijo, predvsem konditorstvo. Poleg drugih naših partnerjev, ki so na sejmu kot razstavljavci prisotni že ves čas, je ... Preberi več »

Vabljeni na sejem Interpack

Kot zastopnik specializiranih proizvajalcev procesne opreme vas z veseljem vabimo, da skupaj z nami obiščete sejem Interpack v Düsseldorfu med 4. in 10. majem.  Z našimi dobavitelji smo za vas pripravili novosti, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost. Svetujemo vam, da se z našimi svetovalci predhodno dogovorite za sestanke in si tako zagotovite želeni termin pri izbranih partnerjih: Hosokawa Alpine (C4 C50) – mletje, mikronizacija, klasifikacija Hosokawa ... Preberi več »

Vabljeni na sejem "European Coatings Show 2017"

Tudi letos bodo nekateri naši poslovni partnerji prisotni na sejmu European Coatings Show, ki se bo odvijal v Nürnbergu med 4. in 6. aprilom. Za vas so pripravili novosti s področja industrije barv, lakov in premazov. Predstavili se bodo: Hosokawa Alpine AG, Augsburg, Nemčija 6-6-235 (sistemi za mletje, mlini in mikronizatorji, klasifikatorji) Dromont Srl in Comec ... Preberi več »

Celovite rešitve na enem mestu - nova brošura Piab za prehrambno industrijo

Naš partner Piab je v eni brošuri združil vse uspešne primere rabe vakuumskega transporta v prehrambni industriji. Vakuumski transport ponuja hitre, učinkovite in prilagodljive rešitve, še posebej za procese, pri katerih je glavni cilj zmanjšati izgube in dosegati največjo učinkovitost z želenimi transportiranimi količinami materiala. Ker izpolnjuje zahteve ATEX in ... Preberi več »

Vakuumski transport Piab kot rešitev za doziranje v tabletirni stroj

V enem od farmacevtskih podjetij smo z vakuumskim transportom Piab avtomatizirali polnjenje tabletirnega stroja. Ročno doziranje smo nadomestili s transportom tipa P.P64, ki izpolnjuje zahteve direktive ATEX in se je najbolje prilagodil višinskim omejitvam. Z integracijo te rešitve je stranka zmanjšala ročne manipulacije ter izboljšala učinkovitost delovnega procesa in pogojev ... Preberi več »

Vabljeni na sejem ProSweets

Tudi letos bo v že tradicionalnem terminu od 29. 1. do 1. 2. v Kölnu potekal sejem ProSweets. Čeravno se ga utegne udeležiti nekoliko manj razstavljavcev zaradi sejma Interpack, ki bo maja v Düsseldorfu, še vedno lahko na njem obiščete enega od naših novejših partnerjev, Maschinenfabrik Seydelmann KG, ki bo razstavljal v hali ... Preberi več »

Mešala Mariotti & Pecini - prava izbira za vaš proces

Ponujamo vam mešala različnih izvedb za proizvodnjo vseh vrst izdelkov v farmacevtski, prehrambni, kozmetični in kemijski industriji. Mešala so vrhunske izdelave in zadostujejo vsem standardom (FDA, ATEX ipd.). Njihovi poglavitni prednosti sta konkurenčna cena in kratek dobavni rok. Nudimo vam strokovno svetovanje pri izbiri ustreznega mešala ter pomoč pri zagonu in uporabi. Za ... Preberi več »

Srečno 2017!

... Preberi več »

Proizvajalec kontejnerjev ter kontejnerskih sistemov Ucon odslej pod imenom Thielmann - The Container Company

Posredujemo vam novico našega partnerja Ucon AG Containersysteme, da je s 1. septembrom 2016 spremenil ime v Thielmann – The Container Company. Podjetje Ucon je bilo že prej del skupine Thielmann, zdaj pa se je združilo z njo tudi v imenu. Proizvodni program in kontakti ostajajo nespremenjeni. Več podrobnosti si lahko preberete ... Preberi več »

Vabljeni na sejem FachPack

V Nürnbergu v Nemčiji bo od 27. do 29. septembra potekal sejem FachPack, kjer bodo zbrani vsi večji ponudniki opreme za pakiranje, embalaže ter storitev s področja pakiranja. Na sejmu se bo predstavilo tudi nekaj naših partnerjev. Vabimo vas, da jih obiščete in spoznate njihovo ponudbo ter novosti, ki so jih pripravili.   Perfect Pack: 4A-508 Pakiranje v vrečke in sašeje   Piab: 1-156 ... Preberi več »

Nov model farmacevtskega kompaktorja APC C80/20 partnerja Hosokawa Alpine Compaction

Naš dolgoletni partner in eden vodilnih proizvajalcev opreme za kompaktiranje, Hosokawa Alpine Compaction, je razvil nov model farmacevtskega kompaktorja APC C80/20 za kompaktiranje in granuliranje manjših serij ter za delu v razvoju. Najmanjša šarža je lahko tudi samo 10 gramov, hkrati pa stroj omogoča kontinuirano kapaciteto do približno 30 kg na uro. Prednost kompaktorja ... Preberi več »

Hosokawa Alpine je razvil večnamenski mlin MPC 150

Priznani proizvajalec mlinov iz Augsburga, podjetje Hosokawa Alpine, je predvsem za potrebe farmacevtske industrije razvil nov koncept mletja in drobljenja z uporabo večnamenskega mlina MPC 150, ki združuje operacije mletja oziroma sejanja s konusnim in oscilatorskim mlinom ter klasičnega drobljenja z mlinom kladivarjem v enem sistemu. Velika prednost takšnega sistema je ... Preberi več »

Bilfinger Water Technologies (Diemme) se je preimonoval v Aqseptence Group Srl.

Obveščamo vas, da bo naš partner Bilfinger Water Technologies (Diemme), eden izmed vodilnih proizvajalcev filtrskih preš na svetu, odslej deloval pod imenom Aqseptence Group Srl. Več o tem si lahko preberete spodaj oziroma na njihovi spletni strani.   Dear Business Partner, As you probably have heard over the last few months, the Group we belong to, ... Preberi več »

Naš sodelavec Primož Pirc certificiran zastopnik partnerja Sweco

Naši partnerji redno pripravljajo seminarje in izobraževanja, s katerimi skrbijo za strokovno usposobljenost svojih zastopnikov. Šolanja, ki ga je v juniju pripravil naš partner Sweco, se je udeležil tudi naš sodelavec Primož Pirc, ga uspešno zaključil in pridobil certifikat usposobljenosti za montažo, zagon in servis okroglih separatorjev Sweco. ... Preberi več »

Proizvodnja inovativnih učinkovin v Mengšu

Lek d.d. , eno izmed vodilnih farmacevtskih podjetij, je v Mengšu odprlo nov obrat za proizvodnjo inovativnih učinkovin. Veseli nas, da smo lahko sodelovali pri tem projektu in dobavili filtrske sušilnike z izolatorji GL Filtration ter fleksibilne izolatorje Noltek za šaržiranje v reaktorje. Več o tem si lahko preberete na povezavi, kjer lahko na fotografijah ... Preberi več »

Proizvodni program našega partnerja Sweco

Eden izmed naših pomembnejših partnerjev na področju ločevanja delcev v tekoči in trdni fazi, Sweco, je v kratkem videu predstavil svoj proizvodni program. Vabimo vas, da si ga ogledate, in če vas o našem partnerju in njegovem programu zanima še kaj, nas pokličite. ... Preberi več »

Vakuumsko transportiranje tablet in kapsul

– Imate težave z višinsko omejitvijo prostorov, ki vam otežuje izbiro ustreznega transporta? – Kolikšen delež tablet ali kapsul se poškoduje pri obstoječem transportu? – Koliko časa in energije morajo vaši operaterji vložiti v ročno polnjenje pakirne linije? – Koliko prahu nastane pri obstoječem transportu tablet ali kapsul? Ponujamo vam rešitev za vse vaše težave – vakuumski transport Piab, narejen posebej za transport ... Preberi več »

Vabljeni na sejem Powtech

Kot zastopnik najpomembnejših proizvajalcev procesne opreme vas ponovno vabimo, da se skupaj z nami udeležite največje sejemske prireditve za prašne tehnologije na svetu Powtech, ki bo potekala v Nürnbergu med 19. in 21. aprilom, in obiščete naše partnerje na njihovih razstavnih prostorih. Svetujemo vam, da se z našimi svetovalci predhodno dogovorite za sestanke in si tako zagotovite ... Preberi več »

Uspešen obisk sejma ProSweets

Kot je sedaj že v tradiciji, smo tudi letos sodelovali na sejmu ProSweets v Kölnu. Na sejmu so razstavljali naši partnerji Royal Duvis Wiener, Hosokawa/Bühler Bepex in Selo, vzpostavili pa smo tudi nekaj novih kontaktov pri drugih proizvajalcih opreme za konditorsko industrijo. Na sejmu nas je obiskalo tudi nekaj naših ... Preberi več »

Vesele praznike vam želi Teknol

... Preberi več »

Nov Piab testni vakuumski transporter - test transporta opravimo pri vas

Ali imate težave s transportom materiala in ne najdete ustrezne rešitve? Koliko časa porabite za čiščenje in vzdrževanje obstoječega transporta  zaradi prašenja? Ali vam obstoječi transport ne zagotavlja želenih rezultatov? Ponujamo vam rešitev, ki bo odgovorila na vsa vaša vprašanja – vakuumski transport Piab. Za potrditev zmožnosti transporta vašega materiala opravimo testiranje na vaši lokaciji ... Preberi več »

Proizvajalec opreme za konditorsko industrijo Bepex iz skupine Hosokawa pod okrilje skupine Bühler

Objavljamo novico našega partnerja Hosokawa Bepex, proizvajalca opreme za konditorsko industrijo, da so postali del skupine Bühler – vodilnega med proizvajalci opreme za konditorsko industrijo. We would like to inform you about the take-over of Hosokawa Bepex GmbH by Buehler AG (Switzerland). As the compaction division became part of Hosokawa Alpine in 2013, ... Preberi več »

Skupaj s partnerjema Duyvis Wiener ter Hosokawa Bepex na sejmu IBA

Po treh letih je vrata ponovno odprl sejem IBA v Münchnu, ki je v osnovi namenjen pekarski industriji, vendar so se tam predstavili tudi proizvajalci opreme za industrijo konditorstva. S tem namenom sta na sejmu razstavljala naša dva glavna partnerja na tem področju. Skupina Royal Duyvis Wiener je razstavljala uspešen model krogelnega ... Preberi več »

Vabimo vas na sejem IBA

München bo s sejmom IBA od 12.-17.9.2015 ponovno postal središče proizvajalcev opreme za pekarsko in konditorsko industrijo, kjer boste imeli priložnost videti najnovejše tehnološke vizije in ciljno usmerjene rešitve za vaš proizvodni proces. Na sejmu bosta od ponedeljka, 14.9. do srede, 16.9. prisotna tudi naša sodelavca, ki vam bosta po predhodnem ... Preberi več »

Hosokawa SnackFix - hitra in učinkovita priprava žitnih ploščic in podobnih mas

Naš partner Hosokawa Bepex razvio je sistem SnackFix za jednostavnu proizvodnju žitnih pločica i sličnih smjesa, prikladan za mala i srednja poduzeća koja već proizvode pločice ili još razmišljaju o takvoj proizvodnji. Sistem SnackFix u dvjema jedinicama objedinjuje sve ključne procese proizvodnje, od pripreme smjese do preciznog razreza pločica željene ... Preberi več »

Nova spletna stran partnerja ILC Dover

Naš partner ILC Dover se je odločil prenoviti svojo spletno stran zaradi vse večje ponudbe produktov in storitev. Sedaj je spletna stran preglednejša in sodobnejša ter lahko pregledna tudi na vašem telefonu ali tablici. Vabljeni k ogledu. V kolikor bi želeli več informacij o dobavitelju ali o določeni opremi, nas prosim ... Preberi več »

Nova spletna stran partnerja Sweco

Obveščamo vas, da je naš partner Sweco popolnoma prenovil svojo spletno stran s ciljem, da svojim strankam olajša iskanje želene opreme ter jim ponudi čim več informacij. Nova spletna stran vam omogoča iskanje glede na zvrst industrije, ki vas zanima. Na ta način dobite informacijo o opremi, ki jo Sweco ... Preberi več »

Konferenca Power-Gen Europe

Skupaj z našim partnerjem ESI Eurosilo smo bili tudi letos prisotni na konferenci Power-Gen Europe, ki je tokrat potekala v Amsterdamu. Predstavili smo najnovejše rešitve na področju skladiščenje premoga in sadre. Sejem je obiskalo večje število obstoječih in potencialnih strank, med njimi tudi predstavniki inženiring podjetij in končni uporabniki. Predstavili smo princip ... Preberi več »

Dan čokolade v Royal Duyvis Wiener

Spoštovani, Vljudno vas vabimo na dan odprtih vrat priznanega proizvajalca opreme v industriji kakava in čokolade Royal Duyvis Wiener BV, ki bo potekal na Nizozemskem v torek, 30. 6. 2015 med 10. in 16. uro. Želeli bi izkoristiti priložnost in vam v njihovih prostorih predstaviti opremo, ki je za izbrane stranke pripravljena ... Preberi več »

Obiščite nas na sejmu Power-Gen Europe

Skupaj z našim partnerjem ESI Eurosilo BV vas vabimo, da nas obiščete na sejmu POWER-GEN EUROPE 2015 v Amsterdamu, ki bo potekal od 9. do 11. 6. Podjetje ESI Eurosilo BV je specializirano za velike silose v energetiki (shranjevanje premoga ter shranjevanje gipsa in apna po procesu odžveplevanja) in bo razstavljalo ... Preberi več »

AlpineExpo - hišni sejem in konferenca partnerja Hosokawa Alpine

Vljudno vas vabimo na hišni sejem in konferenco ALPINE EXPO, ki ga na sedežu v Augsburgu organizira naš partner HOSOKAWA ALPINE v sredo 17. 6. in v četrtek 18. 6. Razstavljena bo procesna oprema celotne skupine Hosokawa in izbranih partnerjev s poudarkom na procesih mletja in klasifikacije, kompaktiranja in briketiranja, mešanja, ... Preberi več »

Vabljeni na Achemo

Končno smo dočakali sejem Achema 2015, ki bo ponovno združil na enem mestu vse proizvajalce opreme za procesno industrijo. Tudi tokrat se dobimo v Frankfurtu med 15. in 19. 6. 2015. Kot zastopnik najpomembnejših proizvajalcev procesne opreme vas z veseljem vabimo, da skupaj z nami obiščete naše partnerje, kjer vam bomo predstavili novosti in se ... Preberi več »

Sejem Anuga FoodTec

Skladno z našimi povečanimi aktivnostmi v prehrambeni industriji, smo se prvič doslej udeležili sejma Anuga FoodTec v Koelnu. Na sejmu je razstavljalo kar nekaj naših partnerjev, obiskalo pa nas je tudi precej naših strank, ki so z velikim interesom obiskovali razstavne prostore naših partnerjev. Letos je bil poudarek aktivnosti predvsem ... Preberi več »

Vabljeni na sejem Anuga FoodTec

Bliža se vodilni sejem na področju prehrambene industrije. Sejem Anuga FoodTec vam nudi velik spekter opreme ali celotnih linij za vaš proizvodni proces v prehrambeni industriji ali industriji pijač. Vabimo vas, da ga obiščete in skupaj z nami spoznate novosti in tehnološke vizije ter ciljno usmerjene rešitve naših partnerjev.                   ... Preberi več »

Utrinki s sejma ProSweets

Veseli nas, da so se naše stranke v velikem številu odzvale vabilu na sejem ProSweets. Skupaj smo obiskali naše partnerje, ki so tudi letos pripravili veliko novosti za svoje obiskovalce. Da je trg konditorske industrije še vedno v zagonu, dokazuje dejstvo, da smo prejeli kar nekaj resnih povpraševanj, za katere ... Preberi več »

Vabimo vas na ProSweets

Z veseljem vas vabimo, da skupaj z nami obiščete sejem ProSweets, ki bo potekal med 1. in 4. februarjem v Kölnu ter spoznate novosti, ki so jih naši partnerji pripravili za vas.     Naprave in celotne linije za predelavo kakava in proizvodnjo čokolade. hala 10.1 prostor B040, C041   Oprema za konditorsko industrijo in pekarne  hala 10.1  prostor C040   V kolikor želite, lahko skupaj ... Preberi več »

Vesele praznike

... Preberi več »

Romaco polnilna linija Macofar LF 200 ST za sterilno polnjenje tekočin v viale

Kadar govorimo o sterilnem polnjenju farmacevtskih tekočin v viale, sta varnost produkta kot tudi sama fleksibilnost polnjenja, izrednega pomena. Romaco je razvil polnilno napravo, ki združuje obe lastnosti. Macofar LF 200 ST omogoča polnjenje injekcijskih vial in infuzijskih steklenic v razponu prostornine od 0,5 do 500 mililitrov.  Maksimalna hitrost polnjenja ... Preberi več »

Uspeh sejma Powtech

Tudi tokratni Powtech 2014 smo zaključili zelo uspešno, pri čemer smo zelo zadovoljni, saj naše stranke v regiji načrtujejo nove inovativne projekte, širijo proizvodnjo ali izboljšujejo obstoječe procese. V treh dneh smo na razstavnih prostorih naših partnerjev sprejeli več kot 50 obiskovalcev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. ... Preberi več »

Piab vakuumski transporti

Z veseljem vam sporočamo, da smo razširili našo ponudbo na področju transporta surovin in materialov z vakuumskimi transporti svetovno znanega švedskega proizvajalca Piab. Podjetje Piab je bilo ustanovljeno leta 1951, že leta 1968 pa je razvilo prvi vakuumski transport. Kot vodilni na svojem področju nenehno stremijo k inovacijam, ki podjetjem povečujejo produktivnost in poenostavljajo ... Preberi več »

Vabimo vas na sejem Powtech

Mesto Nürnberg bo ponovno središče vodilnih proizvajalcev opreme za prašne tehnologije. Skupaj z njimi se bomo srečali na največji sejemski prireditvi Powtech med 30. septembrom ter 2. oktobrom. Kot zastopnik najpomembnejših proizvajalcev procesne opreme vas z veseljem vabimo, da jih skupaj z nami obiščete na njihovih razstavnih prostorih. Ves čas vam ... Preberi več »

Tehtanje in razdeljevanje v fleksibilnih izolatorjih

Z uporabo fleksibilne tehnologije v operacijah razdeljevanja se zmanjša zadrževanje prahu pri prenosu in razdeljevanju. Fleksibilni prenos omogoča operaterju popolno izpraznitev praškastih materialov ter vizualno potrditev, da je vrečka za prenos prazna. ILC Dover sistemi so modularno zasnovani za tehtanje in/ali razdeljevanje praškov v zaprtih sistemih ob ohranitvi natančnosti tehtanja. S ... Preberi več »

Zaradi povečanega obsega dela smo zaposlili novega sodelavca

S ponosom vam sporočamo, da se nam je zaradi močno povečanega obsega dejavnosti s 1. avgustom pridružil nov sodelavec Primož Pirc. Z novim sodelavcem vam bomo lahko nudili še višji nivo storitev in še krajše odzivne čase. Primož bo skrbel za organizacijo montaž in zagonov tako za naše sisteme kot ... Preberi več »

Aseptični kontejner Ucon

Ucon aseptični kontejnerji so namenjeni za transport in shranjevanje surovin in prehrambnih izdelkov ter pijač. Namenjeni so večkratni uporabi in ne onesnažujejo okolja. Njihova kakovost je izkazana s TÜV certifikatom po standardu ISO 9001. V njih se lahko shranjuje od 100 pa vse do 1300 l materiala ali tekočin. Pohvalijo se ... Preberi več »

Kmalu bo spet tu sejem Powtech

Dobro leto je naokoli in kmalu bo spet čas za največji in svetovno priznani sejem za prašne tehnologije – Powtech. Ponovno se bodo na enem mestu združili proizvajalci prašnih tehnologij z vsemi svojimi novostmi. Letos boste sejem lahko obiskali od 30. septembra do 2. oktobra na njihovem sedaj že ustaljenem mestu ... Preberi več »

Prenovljena spletna stran našega partnerja ILC Dover

Da bi povečali preglednost ter olajšali brskanje svojim strankam, je naš partner ILC Dover prenovil svojo spletno stran. Njihova raznolika ponudba ter prisotnost na širšem področju zaprtih sistemov zahteva natančno delitev področij, in ravno temu so dali poudarek na novi spletni strani. Vabimo vas, da si jo ogledate tukaj. V kolikor ... Preberi več »

Nova brošura našega partnerja Hosokawa Micron BV

Z veseljem vam predstavljamo novo podrobno brošuro našega partnerja Hosokawa Micron BV, ki zajema njihovo celotno ponudbo mešalcev skupaj z vsemi karakteristikami ter opisi. Na enem mestu pridobite vse informacije o principu delovanja mešalcev ter vpogled v postopek mešanja, ki je ponazorjen s slikami. Za več informacij nas pokličite na ... Preberi več »

Uspeh konference Power-Gen

Skupaj z našim partnerjem ESI Eurosilo smo bili tudi letos prisotni na konferenci Power-Gen. Predstavili smo najnovejše rešitve za skladiščenje premoga in sadre. Obiskalo nas je večje število obstoječih in potencialnih strank, tako predstavniki inženiring podjetij kot končni uporabniki. Predstavili smo princip delovanja naših rešitev in izkušnje z obratovanjem obstoječih silosov. ... Preberi več »

Še en uspešen obisk sejma Interpack

Tudi letos se je sejem Interpack izkazal za zelo uspešnega. Razstavljalo je več kot 2.700 podjetij iz 60 držav, obiskalo pa ga je rekordno število ljudi – kar 175.000. Zaradi velikega zanimanja naših strank za opremo, ki jo ponujamo skupaj z našimi dobavitelji, smo bili na sejmu prisotni vse dni in ... Preberi več »

Nova podoba našega partnerja Romaco

Današnji ključ do uspeha temelji na fleksibilnosti, hitrem odzivnem času, visoki kakovosti ter optimizaciji stroškov. Zato se je naš dobavitelj Romaco odločil spremeniti svojo podobo, ki bo odražala vse navedene karakteristike ter nov slogan “Beyond Technology”. Stranki se skušajo še bolj približati in ji zagotoviti celovito rešitev v kratkem času. Da ... Preberi več »

Konferenca Power-Gen Europe 2014

Ponovno bo svoja vrata odprla največja konferenca Power-Gen Europe 2014, posvečena električni energiji. Skupaj z našim partnerjem ESI Eurosilo BV vas vabimo, da nas obiščete v Kölnu med 3. in 5. junijem. Podjetje ESI Eurosilo BV je specializirano za velike silose v energetiki (shranjevanje premoga in gipsa po procesu odžveplevanja) in ... Preberi več »

Sejem Schüttgut - Solids

V Dortmundu v Nemčiji se je ponovno zbralo rekordno število razstavljavcev (skoraj 400) s področja ravnanja s trdnimi snovmi, ki bodo 21. in 22. maja predstavili najnovejšo opremo za obdelavo ter predelavo teh snovi, njihov transport in skladiščenje. Med drugim bo razstavljena tudi oprema za predelavo in recikliranje gradbenih materialov, ... Preberi več »

Vabljeni na Interpack

Kot zastopnik najpomembnejših proizvajalcev procesne opreme vas z veseljem vabimo, da skupaj za nami obiščete sejem Interpack v Düsseldorfu med 8. in 14. majem. Skupaj z našimi dobavitelji smo za vas pripravili novosti, ki bodo zagotovo pritegnile vašo pozornost. Za farmacevtsko industrijo vam predstavljamo naše partnerje: Za konditorsko industrijo pa vas vabimo ... Preberi več »

Priprava formulacij za inhalatorje z mešalcem Hosokawa Cyclomix

Vsebina v inhalatorjih zahteva posebno in natančno pripravo. Formulacije morajo biti pripravljene in zmešane s točno določeno mešalno hitrostjo ter načinom mešanja, da se dobi homogena mešanica. Zaradi načina delovanja se je mešalec Cyclomix našega partnerja Hosokawa Micron BV izkazal za več kot primernega. V članku preverite zakaj. ... Preberi več »

Mešanje instant juh z mešalcem Hosokawa Vitomix

Instant juhe postajajo vedno bolj priljubljene. Verjetno zaradi hitre priprave, vsekakor pa k priljubljenosti prispeva raznolikost, velika izbira ter visoka raven kakovosti omenjenih juh. Ravno visoka kakovost je izziv za proizvajalce juh, saj je potrebno upoštevati vse dejavnike, ki vodijo k uresničitvi tega cilja. K temu lahko pripomoremo skupaj z našim ... Preberi več »

Shranjevanje gipsa po odžveplevanju

Naš partner ESI Eurosilo je pripravil predstavitveni video o shranjevanju gipsa po odžveplevanju v velikih silosih. Pogledate si ga lahko tukaj. V kolikor bi želeli več informacij, nas prosim pokličite. ... Preberi več »

Nov član skupine Royal Duyvis Wiener

Skupina Royal Duyvis Wiener je naredila nov korak, ki vodi h globalni prepoznavnosti in celovitosti njihove ponudbe. Tako se je že priznanim partnerjem (Duyvis, Wiener, F.B. Lehmann, Thouet, Log5) pridružilo še brazilsko podjetje JAF Inox, ki je eno izmed vodilnih proizvajalcev opreme za konditorstvo v manjših kapacitetah in laboratorijske opreme. ... Preberi več »

Skupaj s Hosokawo Bepex vas vabimo na sejem ISM

Kadar je govora o sladkarijah in sladkih prigrizkih, potem vsi vemo, da je sejem ISM v Kölnu središče inovacij in napredka s tega področja. Kljub temu, da letos ni dela sejma ProSweets za proizvajalce procesne opreme, bo naš partner Hosokawa Bepex imel manjši razstavni prostor na samem sejmu ISM. Skupaj z ... Preberi več »

Thouet - nov član skupine Royal Duyvis Wiener

Zelo smo veseli in ponosni, da skoraj dve leti in pol po prevzemu podjetja F.B. Lehmann lahko uradno objavimo, da bo nemško podjetj Thouet z Aachena postalo najnovejši član skupine Royal Duyvis Wiener Group. Podjetje Thouet Maschinenbau, ustanovljeno leta 1947, je izkušen in priznan proizvajalec različnih visokokakovostnih strojev in opreme za ... Preberi več »

Comments are closed