Mariotti&Pecini

Mariotti & Pecini je italijansko podjetje, specializirano za načrtovanje in proizvodnjo vseh vrst mešalnih elementov, dejavno že od leta 1979.

Zahvaljujoč konstantnim raziskavam, pridobljenim izkušnjam ter razvoju tržišča in potreb se je podjetje Mariotti & Pecini s svojim širokim spektrom mešal uveljavilo že skoraj v vseh industrijskih vejah. Med drugim so prisotni v kemijski, farmacevtski, prehrambeni in kozmetični industriji pa tudi v industriji mineralov. V zadnjih letih so razvili tudi proizvode za uporabo v biotehnologiji.

Prilagodljivost podjetja omogoča natančno upoštevanje zahtev strank, kar vodi do najprimernejše in najučinkovitejše rešitve za vsako potrebo. Natančno svetovanje in sodelovanje s strankami sta poleg strokovnosti zaposlenih med najpomembnejšimi prednostmi podjetja.

Zadnja leta se vse bolj uveljavlja proizvodnja v popolnoma sterilnem okolju (predvsem v prehrambeni in farmacevtski industriji), zato se je tudi Mariotti & Pecini posvetil oblikovanju mešala, ki preprečuje kontaminacijo. Sedaj ponuja velik nabor mešal z magnetnim pogonom, ki so zasnovana kot ostala mešala, vendar omogočajo izolacijo materiala in preprečevanje kakršnekoli možnosti kontaminacije.

Bookmark the permalink.

Comments are closed