Smole in polimeri

Domov > Kemijska industrija > Smole in polimeri

kemijska-1Na tej strani vam predstavljamo naše zmožnosti, obseg ponudbe in partnerje, s katerimi sodelujemo na področju opreme za proizvodnjo smol in polimerov.

Obvladujemo procese za večino faz proizvodnje, od procesiranja prašnih komponent, tekočih surovin, polizdelkov in končnih izdelkov do rokovanja s surovinami (material handling), filtracije, sušenja, solidifikacije, mešanja, mletja in aglomeracije.

Nudimo filter preše, horizontalne in vertikalne filtre, pa tudi različne tipe sušilnikov – vrtinčnoslojne, vakuumske, bobnaste in flash sušilnike. Ponudbo dopolnjujemo z opremo za mešanje, dispergiranje, mletje in sejanje.

Dobavljamo opremo za transport materialov (material handling) od skladiščenja, raztehtavanja in šaržiranja do medfaznih transportov: silose, polžne dozatorje in dvigala, kontejnerje, vakuumske transporte, polnilne mehove za nakladanje avtocistern in odprtih tovornjakov.

Trudimo se biti odzivni in sodelovati s partnerji, ki nudijo najboljšo možno podporo, ter tako uresničevati naš slogan “Tehnologije, ki delajo za vas”.

Smole in polimeri

Comments are closed