Osnovne kemikalije

Domov > Kemijska industrija > Osnovne kemikalije

kemijska-1Na tej strani vam predstavljamo naše zmožnosti, obseg ponudbe in partnerje, s katerimi sodelujemo na področju opreme pri proizvodnji osnovnih kemikalij.

Obvladujemo procese iz večine faz proizvodnje (od procesiranja prašnih komponent, tekočih surovin, polizdelkov do končnih izdelkov), ki vključujejo rokovanje s surovinami (material handling), destilacije, ekstrakcije, evaporacije, filtracijo, sušenje, solidifikacijo, mešanje, mletje, kompaktiranje in aglomeracijo.

Nudimo filtrske preše, horizontalne in vertikalne disk filtre ter različne centrifuge. Za sušenje nudimo fluid bed, vakuumske, bobnaste in flash sušilnike, za povečevanje velikosti delcev pa kontinuirne aglomeratorje za mokro aglomeracijo ter kompaktorje za suho kompaktiranje in briketiranje. Pomemben delež predstavlja oprema za mešanje, mletje in sejanje.

Dobavljamo opremo za transport materialov (material handling) od skladiščenja, preko raztehtavanja in šaržiranja do medfaznih transportov, ki obsega silose, polžne dozatorje in dvigala, kontejnerje, vakuumske transporte ter polnilne sisteme za nakladanje avtocistern in odprtih tovornjakov.

Prizadevamo si za odzivnost in zagotavljanje najboljše možne podpore ter tako potrjujemo naš slogan “Tehnologije, ki delajo za vas”.

Osnovne kemikalije

Comments are closed