Barve, laki in gradbena kemija

Domov > Kemijska industrija > Barve, laki in gradbena kemija

kemijska-1Na tej strani vam predstavljamo naše zmožnosti, obseg ponudbe in partnerje s katerimi sodelujemo na področju opreme za proizvodnjo barv in lakov.
Nudimo sisteme in opremo za vse faze proizvodnje – za procesiranje prašnih komponent, tekočih surovin, polizdelkov in končnih izdelkov.

V proizvodnji barv in lakov smo vodilni dobavitelj sistemov za industrijsko niansiranje barv in lakov, od enostavnejših naprav za nekaj deset kolorantov do kompleksnih robotskih linij z več kot 60 koloranti. Ponudbo dopolnjujemo z opremo za mešanje, dispergiranje, mletje in sejanje ter filtracijo.

V gradbeni kemiji nudimo fluid bed sušilnike za sušenje peskov, hitre mešalce in vertikalne homogenizatorje ter sita.

Dobavljamo opremo za transport materialov (material handling) od skladiščenja, raztehtavanja in šaržiranja do medfaznih transportov: silose, polžne dozatorje in dvigala, kontejnerje, vakuumske transporte, polnilne mehove za nakladanje avtocistern in odprtih tovornjakov.

Prizadevamo si za odzivnost in sodelovanje s partnerji, ki nudijo najboljšo mogočo podporo, in s tem uresničujemo naš slogan “Tehnologije, ki delajo za vas”.

Barve, laki in gradbena kemija

Comments are closed