Farmacevtsko pakiranje

Domov > Farmacevtska industrija > Farmacevtsko pakiranje

farmacevtska-1Na tej strani vam predstavljamo naše zmožnosti, obseg ponudbe in partnerje, s katerimi sodelujemo na področju pakiranja v farmacevtski proizvodnji.

Naš dolgoročni cilj je skupaj s partnerji ponujati poglavitno opremo za pakiranje. Trudimo se biti odzivni in zagotavljati najboljšo možno podporo ter tako uresničevati naš slogan “Tehnologije, ki delajo za vas”.

Tako vam lahko že ponudimo ključne naprave in pripomočke za primarno in sekundarno pakiranje blistrov, stekleničk, tub, vial, ampul in drugih oblik.
Za proizvodnjo trdnih oblik dobavljamo blistrirke, števce tablet, kartonirke ter opremo za pakiranje v dvojni trak (strip), vrečke in zbirno pakiranje.

Za proizvodnjo tekočih in poltekočih oblik nudimo polnilce vial, ampul, injekcij, stekleničk in tub, naprave za pakiranje injekcij, vial in ampul v blistre, kartonirke ter opremo za proizvodnjo supozitorijev in zbirno pakiranje.

Dodatno dobavljamo opremo za transport materialov (material handling), od šaržiranja do medfaznih transportov: kontejnerje, dvigala, vakuumske transporte in menjalce palet.

Vsa oprema ustreza smernicam cGMP.

Farmacevtsko pakiranje

Comments are closed