Farmacevtske tehnologije

Domov > Farmacevtska industrija > Farmacevtske tehnologije

farmacevtska-1Na tej strani vam predstavljamo naše zmožnosti, obseg ponudbe in partnerje, s katerimi sodelujemo v farmacevtskih tehnologijah.

Naš dolgoročni cilj je skupaj s partnerji ponujati opremo za ključne procese v farmacevtskih tehnologijah. Trudimo se biti odzivni in sodelovati s partnerji, ki zagotavljajo najboljšo možno podporo, ter tako uresničevati naš slogan “Tehnologije, ki delajo za vas”.

Tako vam danes lahko ponudimo vso pomembnejšo opremo za rokovanje z materiali, od šaržiranja do medfaznih transportov ter vzorčenja tako v odprtih kot tudi inertiziranih in strogo zaprtih sistemih.
Smo specialisti za kompaktiranje z največjim številom delujočih sistemov v regiji. Dobavljamo linije za mešanje, mletje in sejanje učinkovin, pomožnih substanc in granulatov.

V proizvodnji tekočih in poltekočih formulacij nudimo naprave in pripomočke za pripravo, homogenizacijo in pakiranje tako v nesterilnih kot sterilnih pogojih, v proizvodnji sterilnih pripravkov pa dobavljamo kompletne linije, od opreme za pripravo vode do polnjenja vial in liofilizacije. Nudimo tudi sredstva za proizvodnjo in pakiranje supozitorijev.

Vsa oprema je dobavljiva tudi v obliki, primerni za delo v zahtevnih zaprtih pogojih (high containment), in izdelana v skladu s trenutnimi smernicami cGMP.

Farmacevtske tehnologije

Comments are closed