Hosokawa Micron BV

Svetovno priznani nizozemski proizvajalec opreme za mehansko in termično obdelavo praškastih materialov izdeluje industrijske mešalce, sušilnike, vakuumske sušilnike in aglomeratorje za farmacevtsko, prehrambeno in kemijsko industrijo ter industrijo mineralov in kovin. Z dolgoletnimi izkušnjami in specializiranim znanjem na področju mešanja in sušenja v konusnih mešalcih ter kontinuirne aglomeracije je vedno korak pred konkurenco.

Hosokawa Micron BV vam v procesu mešanja, sušenja in aglomeracije lahko ponudi ustrezno in učinkovito rešitev za materiale vsakršnih lastnosti in poljubnih količin.

Ker so lastnosti praškastih materialov izredno pomembne za vse procese, lahko pri našem partnerju najdete tudi ustrezno laboratorijsko opremo za lažjo karakterizacijo materialov.

Podjetje se zaveda pomena natančnega načrtovanja, izbire prave opreme ter servisnih storitev, zato vam nudi celoten proces – od inženiringa in testiranja do rezervnih delov in vzdrževanja opreme – s posebnim poudarkom na zaščiti operaterjev in varovanju okolja. Skupaj s Hosokawo Micron BV bomo našli pravo opremo za vaš proces.

View Fullscreen
Bookmark the permalink.

Comments are closed