Duyvis Wiener Lehmann

Podjetji Duyvis in Wiener, združeni od leta 2004, ponujata inovativne rešitve na področju predelave kakava in proizvodnje čokolade ter inženiringa.

Duyvis se lahko pohvali z več kot 120-letnimi izkušnjami in številnimi tehnološkimi inovacijami, Wiener pa ohranja visok položaj na tržišču opreme za predelavo kakava in proizvodnjo čokolade, sladoleda, pekarskih in slaščičarskih izdelkov.

Leta 2010 se je združenemu podjetju Duyvis Wiener pridružil F.B. Lehmann, ki je na tržišču že od leta 1834. S svojim edinstvenim načinom obdelave kakavovih zrn in opremo za mletje v horizontalni postavitvi je še povečal ugled in zaokrožil delovanje celotne skupine.

Z združitvijo izkušenj in know-howa podjetij bo skupina lahko tudi v nadaljnje zagotavljala opremo in storitve visoke kakovosti, k čemur pripomore tudi laboratorij na sedežu podjetja, ki je na voljo za opravljanje različnih testov s prehrambenimi izdelki na splošno, še posebej primeren pa je za testiranje kakava in čokolade.

Skupini Royal Duyvis Wiener se je nazadnje priključilo podjetje Thouet Maschinenbau, ki že od leta 1947 proizvaja različne visokokakovostne stroje in opremo za industrijo čokolade in kakava, kot so stroji za končiranje, temperiranje in gnetenje, mešalci, črpalke ter linije za proizvodnjo kakava v prahu.

Bookmark the permalink.

Comments are closed