Dromont

Italijansko družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo niansirnih sistemov za industrijo lakov, tiskarskih barv in kozmetike.

Z več kot 250 proizvodnimi enotami po vsem svetu se Dromont uvršča med vodilna podjetja svoje branže v svetovnem merilu. Njihove naprave so proizvedene skladno z željami kupcev in tako popolnoma prilagojene posameznim proizvodnim procesom. Kakovost izdelkov je zajamčena s testiranjem, ki ga Dromont opravi pred dostavo naprave kupcu. Podjetje svojim strankam vsaj enkrat letno, na tako imenovanih dnevih odprtih vrat, omogoča ogled proizvodnih prostorov in naprav. Takrat lahko njihovo opremo tudi preizkusite.

V zadnjih letih se uveljavljajo predvsem s serijo trgovinskih dispenzerjev Prima, Compacta in Onda.

Da bi še bolj izpopolnili svojo ponudbo, so leta 2012 priključili podjetje Comec, enega pomembnejših proizvajalcev opreme v industriji barv. Njihov asortiman zajema vse od inženiringa, ravnanja s praškastim materialom in materialom v tekočem stanju do mešanja, razprševanja in pakiranja končnih produktov.

Ena od njihovih odlik je hiter odzivni čas, saj se na prošnjo za odpravo težave odzovejo v 30 minutah ali še prej. Po njihovih izkušnjah je tako mogoče rešiti več kot 97 % problemov, ki se nanašajo na programsko opremo, mehansko delovanje ali usposabljanje.

Bookmark the permalink.

Comments are closed